JAKOŚĆ
I BEZPIECZEŃSTWO
CERTYFIKAT HACCP

Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Tytus otrzymało oficjalny certyfikat wdrażania systemu HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point). Jest to międzynarodowe system zarządzania bezpieczeństwem żywności.

 

 

Celem wdrożenia systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności w całym procesie produkcyjnym. System eliminuje ryzyko wszelkich zatruć i zakażeń pokarmowych, a także chorób spowodowanych spożyciem żywności zanieczyszczonej.

 

 

Przywiązujemy szczególną wagę do zdrowia konsumentów!

Gwarancja pewności

 

W naszym zakładzie mieści się akredytowane laboratorium weterynaryjne,
a wszelka produkcja odbywa się pod stałą
kontrolą lekarza weterynarii.

Jakość, sklep z dziczyzna

Certifikat laboratoryjny
PL/NO2017-18

Jakość, sklep z dziczyzna

Certifikat laboratoryjny
PL/NO2017-18

Jakość, sklep z dziczyzna

Certifikat laboratoryjny
PL/NO2017-18